Anglès primària

Monitor Xavier Torres / Irene Sanchez
Horari Dm i Dj de 17:00 a 18:30

La llengua anglesa és extraordinària doncs permet comunicar-nos entre totes les persones, ja que és la única llengua vehicular vàlida per tot el mon. La llengua és una eina de comunicació, i és per això que la classe d’anglès es fa sempre i tota l’estona en anglès. Els monitors ja s’encarreguen de fer que el missatge arribi, a través de gestos, de repeticions, de bromes, etc.  Resulta meravellós veure com una sessió sencera es fa en anglès i la comunicació existeix!

Descripció: Activitat pensada per a nens/es que es volen introduir en la llengua anglesa més enllà de l’horari escolar a partir d’activitats amenes i entretingudes que fomentin l’interès per la llengua més utilitzada del planeta.

Continguts: Variaran en funció del curs. Es treballaran elements elementals de caire comprensiu i passiu (presentar-se, identificar, comprendre objectes i assimilar vocabulari), o més avançats de caire expressiu i creatiu (començar a comprendre els temps verbals, dir les hores, respondre el que els agrada, construir frases simples i ampliar el vocabulari. Més enllà dels coneixements també es vol potenciar les habilitats comunicatives i l’autonomia dels nens, i potenciar el coneixement de la cultura anglosaxona.

Objectius:

  • Reconèixer els sons de la llengua anglesa.
  • Conèixer els tems verbals (salutacions, accions simples, etc.).
  • Treballar elements bàsics com són accions, climatologia, dies, famílies, esports.
  • Treballar els principals verbs.
  • Aprendre cançons típiques de la cultura anglesa.
  • Conèixer les principals festivitats de la cultura angles (Christmas, Halloween, St. Valentine’s day, etc).
Informació
Dm i Dj de 17:00 a 18:30
Gimnàs i Aula 4t
Nens/es de primària
Xavier Torres / Irene Sanchez